Полицай издъхна внезапно зад волана

46-годишен полицай внезапно издъхна в Смолян зад волана на автомобила си „Хонда” към 10.30 часа сутринта на 22 януари. Най-вероятната причина е масивен инфаркт, съобщиха лекари, но аутопсията ще покаже.

Трагичното произшествие с старши експерт /сержант/ Васил Атанасов Стоев е станало буквално на метри от областната МБАЛ, където бил на преглед по негови здравословни проблеми. Като преди това е помолил ръководството на местното РПУ, където работи, да го пусне да иде на лекар, че не бил добре, обясни шефът на ОДМВР старши комисар Николай Димов.

Заедно със Стоев в колата била майка му. Излизайки от болничния паркинг след прегледа обаче и преодолявайки 100-ина метровото изкачване, за да се включи в главната улица, изведнъж му прилошало и издъхнал на място. Колата му бавно тръгнала обратно по нанадолнището, като след 15-ина метра се ударила и спряла в 2 от паркираните автомобили.

Починалият сержант е родом от девинското село Чуреково, но е в Смолян и в МВР от много години, обясни комисар Димов. Семеен е и има едно малко дете, момиченце, което ходи в детска градина и остава сираче.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България