Полицай Синан загива, спасявайки Шуле

Актьорът Серхат Теоман има сериозна връзка с колежка

Актьорът Серхат Теоман, който гледаме като полицая Синан Демир в турския сериал "Майка, разбира в хода на снимките, че героят му ще загине в пътно произшествие. Това признава преди време самият той. Синан умира, след като той самоотвержено се хвърля пред хвърчащ с бясна скорост камион, за да спаси Шуле.

Серхат Teoман е роден в Диарбекир през 1983 г. Учи в Измир, след което взима магистърска степен в Университета за изящни изкуства в Истанбул, като междувременно играе в малка театрална трупа.

Започва да се снима във филми и телевизионни сериали през 2001 г., но става широко популярен след участието си в поредицата "Север - Юг". След още роли, през 2017 -а Серхат Teoман е поканен да влезе в образа на комисаря на Синан в хитовия сериал "Мама".

Влюбените в актьора почитателки обаче трябва да са наясно, че в личен план той е сериозно ангажиран. От три години поддържа връзка с колежката си Лейля Ферай, която гледахме като Айше Султан във "Великолепният век: Кьосем".

Преди това се говореше, че е имал закачка с известния модел Амине Гюлше, която изпълняваше главната роля в „Сега и завинаги”. Тъй като е родена и израснала в Швеция, когато я канят да изпълни главната рола в поредицата, в която партнира на Толгахан Сайъшман, тя не владее добре родния си турски език. Преди започване на снимките на „Сега и завинаги”, продуцентът на сериала настоял тя да има учител, който да й оправи дикцията. С това се заема актьорът Серхат Теоман. Двамата стават много близки и тогава жълтите медии започват да твърдят, че двамата са имали краткотраен романс, докато са вървели снимките на „Сега и завинаги”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали