Полицейски шеф поздрави с торта ученици-първенци

Директорът на ОДМВР-Шумен ст. комисар Ялчън Расим посети ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ в село Царев брод и се срещна с доброволците от Детското полицейско управление. Малките ентусиасти са победителите в Националното полицейско състезание. На срещата в петък присъстваха и началникът на Охранителна полиция ст.инспектор Галин Божилов, както и инспектор Светослав Иванов от Детска педагогическа стая.

Заедно с директора на училището Трифон Трифонов бяха набелязани и темите по линия на детската безопасност, по които ще продължават да работят.

„Поздравявам ви за постигнатите успехи! Гордея се с вас и се надявам, че догодина ще покажете отново на цяла България, че сте подготвени много добре. Бъдете

здрави, учете и спортувайте“, каза ст. комисар Расим. Школският шеф връчи грамота и купа на директора. Голямата изненада за децата беше торта с надпис "Успех на бъдещите полицаи", падарена от полицейския директор.

По инициатива на кмета на село Царев брод Стефан Живков следващата седмица победителите ще посетят стрелбище в Нови пазар, където ще придобият нови знания и ще имат възможност да стрелят с въздушни пушки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони