Полицията в Търново издири шофьор побойник, който преби мъж заради забележка

Търсят се още очевидци и потърпевшият, който е британец

Полицията във Велико Търново незабавно е предприела нужните действия след случай на агресия на ул. „Магистрална”, когато шофьор преби друг заради забележка за висока скорост.

„Водачът е установен и му е връчена призовка. В понеделник ще се яви в РУ - Велико Търново, за да даде показания. Установен е и авторът, заснел видеоклип със случката, публикуван в интернет. На 30 април той също ще даде показания в полицейското управление. Полицейските служители работят по установяване на потърпевш и очевидци. По случая е образувана преписка”, се казва в официално съобщение на Областната дирекция на МВР в старата столица.

Водач на автомобил с регистрационен номер СО 8947 ВР днес карал с висока скорост по ул. „Магистрална”, по която минава главен път София-Варна. Според очевидци спирайки на светофара, негов възрастен колега се осмелил да му направи забележка, че излага останалите участници в движението на опасност. Тогава получил няколко тупаника от стопанина на колата със софийска регистрация.

В социалните мрежи се появиха клипове на екшъна и събират възмущението на великотърновци. Оказа се, че потърпевшият е британец.

https://www.facebook.com/trud.bg/posts/2107213165979655

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От Дирекцията на МВР във Велико Търново апелират към гражданите, когато станат свидетели на извършвани нередности, незабавно да сигнализират на тел. 112.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право