Полицията иззе амфетамин, метаамфетамин и марихуана в Търновско

Дрогата е намерена при специализирани полицейски операции в региона

Амфетамин, метаамфетамин и марихуана е иззела полицията при специализирани полицейски операции във Великотърновска област.

В четвъртък, при извършена проверка в жилище в областния град, обитавано от 26-годишен мъж от старата столица и 18-годишно момиче от Севлиево, са намерени и иззети бутилки с различна вместимост пълни с течност, плик с бяло прахообразно вещество и кафяво прахообразно вещество, които при полеви наркотест са реагирали на амфетамин и метаамфетамин.

Полицията е иззела и други вещи, имащи отношение към производството на синтетични наркотици. Мъжът е известен на полицията и осъждан. Двамата с момичето са задържани с полицейска мярка за 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

В сряда на пътя Велико Търново – София, в района на разклона за с. Момин сбор е извършена проверка на лек автомобил «Опел Астра». В хода на проверката в автомобила са установени и иззети 58 гр. марихуана. При проведеното разследване е изяснено, че наркотичното вещество е собственост на 19-годишния Б. И. от Левски, пътувал в автомобила. След доклад на материалите в прокуратурата той е привлечен като обвиняем

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право