15-годишна изчезна от училище, МВР я издирва

Непълнолетно момиче от монтанското село Лехчево, а изчезнало след приключване на училищните занятия. По искане на близки  детето е обявено за издирване, съобщиха  от Областната дирекция на МВР в Монтана.  15-годишната Роза Ваньова  Славчева в понеделник била на училище,  след часовете си тръгнала, но така и не се прибрала в дома си.

След като няколко часа роднините и я чакали напразно, започнали да я търсят, но не открили никаква следа от нея. Разтревожена, майката Ваня Найденова подала молба в Районното управление на МВР в Монтана за издирване на момичето. „Роза е в 6 -и клас,но не посещава редовно училище, понякога отсъства дни наред.

Родителите й многократно са предупреждавани да се грижат повече за образованието й!”, споделиха местни учители. Според  направено описание   Роза Ваньова  е  с ръст 160 см, кестенява средно дълга коса, облечена е с червено яке,  черен панталон и сини маратонки. Всеки, който има информация за местонахождението на момичето, да подаде сигнал в най-близкото поделение на МВР, призоваха от полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България