Полиция разследва кой плаши жители на гърменски села с черна магия

С необичайно разследване за евентуално правене на черна магия се зае полицията в Гоце Делчев, след като получила сигнал от разтревожени жители на две гърменски села,че някой поставя снимки на живи хора върху гробове.

Гробар от село Дъбница първи се натъкнал на зловеща находка на гробищата - намерил стотици снимки на известни местни хора-бизнесмени и дори депутат от ГЕРБ, които били увити в стари вестници, завързани с канап и забодени с игли върху гробове, а около тях имало и катинари.

Според местните хора това било черна магия за смърт. Гробарят съобщава на хора, които разпознал на снимките и те започнали да обикалят гробищата в гърменско през уикенда. Така намират още снимки поставени по гробове в селата Хвостяне, Блатска и Дъбница. Стотици снимки намерили, едни в чувал, други разпръснати по гробове, трети забити и закопчани с катинари.

Хората не крият,че са паникьосани и изплашени. Затова и са подали сигнал в полицията, за да се разследва случая. Преди година пак имало подобен случай в Дъбница, но никой не е разкрит. Местните подозират свой съселянин, но не могат да докажат, че той върти магии. Полицията пък подозира човек с психични проблеми. Снимките са разпечатвани от профили във фейсбук.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право