Поли Генова заведе любимите си момчета на зимно море

Преди две седмици Поли Генова сподели снимки с малкия си син Даниел от Скопие, после "отскочи" и до София, за да получи наградата си на събитието "Модна икона 2019", а скоро след това певицата публикува снимки със сина си и неговия татко от зимното море във Варна.

На една от снимките тримата са позирали заедно, като Джоузеф носи Даниел в слинг, а с едната си ръка нежно е прегърнал Поли. На другата снимка баща и син щастливо са се усмихнали пред обектива.

Поли стана майка през април, но доста дълго време избягваше да показва както сина си - Даниел, така и неговия баща - Джоузеф. За изненада на всички обаче преди около месец, на рождения ден на "татко Джо", певицата сподели снимки с двамата си любими мъже в своя Инстаграм профил. Оттогава тримата все по-често се показват заедно, а явно последната им голяма страст са пътешествията.

Малкият Даниел е вече на осем месеца и по всичко личи, че много се забавлява по време на пътуванията с цялото семейство. Почти на всички снимки той е толкова усмихнат, колкото и звездната му майка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova) on

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица