Поли Генова ползва колата си като офис

41-2 41-3“Всекидневието ми е доста натоварено и колата е моят офис, така че се случва да правя няколко неща, докато шофирам”, признава Поли Генова, която отскоро кара новия премиум компакт кросоувър Infiniti QX30. Изпълнителката, която с представянето си в конкурса “Евровизия” накара България да се гордее, разчита на най-модерната автомобилна техника, с чиято помощ шофирането става по-лесно и по-забавно. Една от авангардните и полезни системи е интелигентният круиз контрол, който автоматично поддържа скоростта, намалява или ускорява до зададеното темпо в зависимост от условията на пътя.

“Първоначално се притеснявах да ползвам круиз контрола, особено в градски трафик - споделя Поли Генова. - Но след като няколко пъти усетих ползата от него, особено по натоварените улици на София и светофарите, съм изключително доволна. Понякога правя няколко неща, докато шофирам, и интелигентният круиз контрол е моето спасение в такива случаи. Подпомага шофирането ми и се чувствам спокойна за себе си и за автомобила.”

Друга от любимите системи на Поли Генова е за автоматичното паркиране. Infiniti QX30 умее да паркира сам с помощта на 4 камери, които дават 360-градусов панорамен поглед върху движението, и 12 сензора. След като бъде избрано паркомястото, водачът пуска волана и оставя работата по маневрирането на интелигентната електроника. Тя намества колата перфектно в избраното място и всичко това може да бъде видяно във филмчето в интернет “Интелигентните жени карат умни коли”. Във видеото Поли Генова се забавлява зад волана, тъй като разчита на най-модерната електроника да я предпази от евентуални инциденти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили