Поли Генова празнува с гаджето на Бали

Половинката й е филипинец, двамата са заедно повече от година

Михаела Филева я замества в “Гласът на България”

19-01-poli-1Поли Генова лети на крилете на любовта, не къде да е, а на остров Бали. Двамата с любимия й отпразнуваха рождения му ден на романтична почивка. Макар певицата усилено да държи половинката си далеч от светлините на прожектора, е известно, че той е филипинец. Именно заради това Поли реши да му се обясни в любов за празника му на тагалог- езикът на филипинците. Тя демонстрира знания по него, като написа “обичам те” с тамошния израз Mahal kita.

Все по-упорито се говори, че гласовитата блондинка очаква първото си дете. За това допринесе и фактът, че изненадващо тя няма да бъде жури на новия сезон на “Гласът на България”, а вместо нея на столът й ще седне Михаела Филева. Освен това през последните месеци певицата рядко се появява на светски партита, а когато все пак това се случи, случайно или не, избира широки тоалети.

Поли и чужденецът са заедно повече от година, след като по-рано тя претърпя драматична раздяла с бившия си любим. Въпросният филипинец дори й подарява пръстен, заради което преди време се заговори за сватба, но потвърждение за това от двамата влюбени все още няма.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица