Поли Паскова празнува рожден ден на сцена

Фолклорната звезда Поли Паскова ще празнува рождения си ден на 22 юни в Южния парк с хиляди почитатели на непреходната ни народна музика. Концертът на Голямата поляна в парка е част от националното турне на певицата - „Свята Земя Българска”, което преминава през площадите на 20 големи общини в страната, съобщава ВИП Комюникейшън.

На сцената с народната певица ще извие хора емблематичният ансамбъл „Чинари”, а водещ ще бъде Димитър Туджаров - Шкумбата.

Организатор на турнето е сп. Бизнес Клуб, а преди всеки концерт кметът на общината, заедно с експерти от различни институции провеждат срещи с местния бизнес под мотото „Силни региони за силна икономика”. Благодарение на бизнеса, концертите ще бъдат безплатни за публиката.

„Смисълът на концертите е да повдигнат българския дух и национално самочувствие чрез народните хора и песни. Всеки концерт започва с молитва за България. Тази обща молитва, дадена ни от Богородица, ще помогне да изградим мощен енергиен стълб за закрила на България", споделя Поли Паскова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица