Половин милион седмично за Де Хеа

Давид де Хеа ще получава близо половин милион паунда седмично, ако се съгласи да поднови договора си с "Манчестър Юнайтед". Ръководството на "червените дяволи" започна преговори с най-добрия си играч. Испанецът има контракт с тима за още 18 месеца, а от "Олд Трафорд" ще направят всичко по силите си срокът да бъде увеличен.

"Юнайтед" е готов да даде на Де Хеа 400 хил. паунда на седмица. Това ще направи стражът деветият най-скъпоплатен футболист в света. Вратарят искаше да напусне по времето на Жозе Моуриньо, но нещата се промениха с идването на Оле Гунар Солскяер. С клуба вече преподписаха Антъни Марсиал, Крис Смолинг и Фил Джоунс. Следващият с нов договор ще бъде именно Де Хеа. Испанският национал настояваше да получава по 500 хил. паунда седмично, колкото прибира Алексис Санчис, но това едва ли ще се случи.

Преди гостуването на „Фулъм“ мениджърът на тима сподели, че има дългосрочна визия, която е обсъждал с вицепрезидента Ед Удуърд и по този начин за пореден път заяви голямото си желание да остане на работа за постоянно след лятото.

„Имам идея, за това как трябва да изглежда „Манчестър Юнайтед“ в следващите няколко години“, каза Солскяер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят