Полуфиналът на Григор Димитров в Монте Карло пряко по Mtel Sport 1

Футбол, поредният кръг от MotoGP, UFC битки и плейофите в NHL на живо през уикенда по спортните канали на Мтел

Полуфиналният двубой на Григор Димитров от ATP Masters 1000 турнира в Монте Карло в събота ще бъде предаван пряко в ефира на Mtel Sport 1 от 14:30 часа, както и като pay-per-view на платформата ppv.mtel.bg. Съперник на българската звезда ще е победителят от сблъсъка между Рафаел Надал и Доминик Тийм. Голямата битка за титлата в Княжеството пък е в неделя от 15:30 часа и отново ще се излъчва на живо по Mtel Sport 1 и на ppv.mtel.bg.

Футболният акцент през уикенда ще е финалният двубой за Купата на Холандия между АЗ Алкмаар и Фейенорд. Това е единственият шанс за трофей и за двата отбора, което гарантира истинска битка и много страст. Финалът за Купата на Холандия е в неделя от 19:00 часа и ще се излъчи пряко по Mtel Sport 1.

След лудото състезание на пистата в Аржентина и триумфа на Кал Кръчлоу, керванът на MotoGP вече е в Северна Америка за третия кръг на шампионата. Надпреварата за Гран при на САЩ обещава много екшън по завоите на Circuit of the Americas в Остин, Тексас. Всичко най-интересно от състезателния уикенд в MotoGP ще бъде излъчено директно по Mtel Sport 1 – квалификациите в събота от 20:30 часа и старта на състезанието в MotoGP в неделя от 22:00 часа.

Основният мач в поредното UFC събитие е сблъсъкът в лека категория между Едсон Барбоса и Кевин Лий, а преди тях на октагона ще излязат за реванш Франки Едгар и Къб Суонсън. Първият мач между двамата бе спечелен от Едгар, но сега Суонсън е готов за победа. Всичко най-интересно от UFC Fight Night в Атлантик Сити можете да се проследи пряко по Mtel Sport 2 на 22 aприл от 5:00 часа.

Ранните часове на почивните дни ще бъдат изпълнени с емоции и за феновете на хокея. Спортните канали на Мтел ще предават пряко цели три решителни битки от плейофите за Купа Стенли. В събота от 2:30 ч. Уинипег Джетс играе с Минесота Уайлд, като Уинипег има преднина от 3:1 успеха. Два часа по-късно, от 4:30 ч, по Mtel Sport 1, шампионът от редовния сезон Нашвил Предатърс ще се опита да затвори серията срещу Колорадо Аваланш. В неделя от 3:00 часа по Mtel Sport 1 е време за битката от Източната конференция между Бостън Бруинс и Торонто Мейпъл Лийфс, в която американският отбор също има преднина от 3:1 успеха.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена