Попфолк певицата Aндреа пред „Зодиак“: Не съжалявам, че напуснах „Пайнер“

Искам да правя и международни проекти с поп звучене

Преслава е човек, на когото мога да разчитам, радвам се, че сме приятелки

 

- Наскоро пусна новия си сингъл Love is mine. Разкажи ни малко повече за процеса по създаването на песента и видеото към нея.

- За песента се доверих на Кости. Исках да е с изцяло поп звучене. Парчето се издава от румънския лейбъл Cat music. И доколкото разбрах, вече започва да се върти в няколко държави. Тук се завъртя в Балканика тв, City и Фен тв. Радвам се, че отзивите в България също са много добри. Видеото е снимано от американски екип в Холивуд, на декор, на който са снимали световни звезди като Бритни Спиърс, Крис Браун и Никол Шерцингер.

- В какъв стил ще бъде следващият ти проект - попфолк или нещо по-различно Кога можем да го очакваме?

- Всички проекти, които правя, винаги гледам да са различни, което значи, че искам да правя не само попфолк музика. Наравно с нея искам да правя и поп музика с международно звучене. Затова и не спирам да подготвям песни, които да се въртят в повече държави. В момента подготвям две попфолк песни, които ще бъдат готови есента, а за международните проекти не мога да издам сега. Очаквайте!

- Как ти се отразява раздялата с „Пайнер“? Смяташ ли, че взе правилното решение?

- Да, смятам напълно, че съм доволна от решението, което съм взела. Вече съм дала интервю за всичко свързано с „Пайнер“ и не желая да дискутирам занапред. Чувствам се свободна и щастлива.

- През годините си правила много колаборации с изпълнители от различни компании - Фики, Азис, Джена, Джордан. Продължаваш ли да поддържаш връзка с тях и с кого смяташ да работиш и занапред?

- Да, разбира се. Поддържам отлични отношения с всички мои дуетни половинки, включително и с тези, с които имам международни проекти - Otilia, Shaggy, Bob Sinclar и Mario Winans.

- С Преслава също изглеждате в много добри отношения. Трудно ли е да бъдеш приятел с „конкуренцията“?

- С годините успях да опозная Преслава и разбрах, че тя е човек, на когото можеш да разчиташ. Едно от най-хубавите й качества е, че тя уважава хората около себе си, независимо дали са конкуренция или не. Качество, което липсва на мнозина. Радвам се, че сме приятелки и й пожелавам да бъде все така усмихната, здрава и щастлива.

- Ти си един от малкото български изпълнители, които постигат успехи и зад граница. Има ли място, на което мечтаеш да пееш?

- Бих се радвала да пея навсякъде по света. Важното е там, където пея, песните ми да са познати на аудиторията.

- Коя твоя песен определяш за най-голям хит и има ли той конкуренция?

- „Как да живея без теб, Андреа“ („Пробвай се“ ), „Полудей“, „Най-добрата“, „Докрай“ и още много други през годините.

- На какъв етап е връзката ти с Кубрат Пулев в момента, няма ли да зарадваш феновете с новина за сватба?

- Когато това се случи, ще го обявя на всички.

- Двамата винаги сте съумявали да поддържате прекрасни отношения, но имало ли е моменти, когато си си казала, че това е краят и всичко приключва?

- Когато двама души са заедно дълго време и когато намират в човека до себе си идеалния партньор, когото са търсили, няма как нещата да приключат просто така.

- Би ли се отказала от музиката, за да влезеш в ролята на домакиня?

- Мисля, че едното не пречи на другото. Човек винаги може да намери време за всичко поотделно.

- След няколко дни ти предстои грандиозна изява в една от най-големите зали в Европа - „Барклейкард Арена“ в Хамбург. Как се подготвяш?

- За втори път ще пея на това събитие. Подготвям микс на най-добрите си балкански хитове.

- Ти си един от най-награждаваните български изпълнители и през годините си получавала много международни призове. Кои върхове си пожелаваш да покориш занапред?

- Не е тайна, че си мечтая да направя още по-силни международни проекти.

- Какво трябва да притежава един певец, за да пробие в чужбина и да има успехи?

- Преди всичко късмет, непрестанна упоритост и все пак качества, които се търсят навън.

- Вярваш ли в съдбата и това, че всеки човек има точно определен път, който трябва да извърви?

- Вярвам, че всеки пише съдбата си още преди да дойде на земята. Точно затова усещаме със сърцето си това, което най-много искаме. Друг е въпросът дали успяваме винаги да поемем по правилния път.

 

 

21-3 21-2

Нашият гост

Теодора Андреева, позната като Андреа, е една от най-големите звезди на родната попфолк сцена. Зад гърба си има четири самостоятелни албума и редица хитове, между които и дуети с най-популярните попфолк имена у нас. Може да се похвали и с няколко успешни международни проекта с изпълнители като Mario Winans, Bob Sinclar и Shaggy. Въпреки че успехите й не спираха, Андреа взе решението окончателно да се раздели с продуцентите си от „Пайнер“. Наскоро изпълнителката даде заявка за следващия си голям хит с песента Love is mine ,чийто видеоклип е заснет в Холивуд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица