Португалска фирма търси 80 работници-берачи на малини

Португалска фирма търси 80 работници за бране на малини, като предлага тримесечен трудов договор от 1 юли до 30 септември, с възможност за удължаване и 15-дневен пробен период, съобщиха от Бюрото по труда в Асеновград, където набират документи на кандидатстващите. Режийните за всеки отработен ден са в размер на 3,75 евро, като те се изплащат в края на месеца със заплатата. За работа в почивни дни или национални празници има осигурено допълнително заплащане, което е 50% върху дневната надница. Налични са премии от 0,30 евро на кг за над 3,5 кг/час.

Всички работници се извозват до и от работното място с транспорт, осигурен от фирмата. Месечните социално и здравно осигурителни удръжки варират, като минималният данък е в размер на 11% от трудовата заработка. Допълнителен месечен данък IRS е от 0% до 25%. Опитът в селскостопанска работа не е задължително изискване за мераклиите, но е за предпочитане.

Основното месечно възнаграждение е 557 евро, а то се изплаща на последния ден от месеца с банков превод. Местоработата е в Замбужейра до Мар (община Одемира) в Португалия. Работодателят осигурява жилище с включени вода, електричество и газ срещу 2,75 евро на ден, а настаняването е в къщи с по 3 или 4 души в стая. Крайният срок за кандидатстване изтича на 7 юни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България