Посетители от всички посоки се стичат към щанда на Пловдив в Белград

Изключително голям интерес предизвиква щанда на Община Пловдив на Международната туристическа борса, която се провежда в Белград.

Градът под тепетата участва за трети пореден път на общия щанд на Министерството на туризма на форума в столицата на Сърбия от 23 до 26 февруари. Потоци от посетители се спират на щанда на Пловдив и получават изчерпателна информация за най-древния жив град в Европа, модерните възможности на обновеното културно-историческо наследство и целогодишните събития за всички възрастови групи и интереси.

Туроператорите пък са заинтригувани от възможността да разнообразят ваканционните си пакети на море или планина у нас с включване на екскурзии до Пловдив. Младите хора споделят, че вече планират посещение на събития в квартала на творческите индустрии "Капана" в Пловдив, както и че с любопитство и интерес ще се включат в нощния живот на града под тепетата.

Посетителите на възраст между 40 и 50 г. проявяват и допълнителен интерес към възможностите за шопинг, както и към кулинарните и винени турове в Пловдив и региона.

Представителите на ОП "Туризъм" в Пловдив подаряват на всички посетители новия си каталог Visit Plovdiv, CD с рекламен късометражен филм, дублиран на 10 езика, календари и мартеници, които посетителите на щанда приемат с настроение за спомен, заедно със значка с логото на първата българска Европейска столица на културата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм