Последният знак през 2018 година

Слънцето е в знака Риби от 18 февруари - 19.19 ч до 20 март - 18.17 ч

В началото на 2018 година ще подредите целите и задачите си по важност. Най-важното условие, което ви гарантира успех и завършване на започнатото, е, да не спирате при появата на трудности, да докажете, че намирате път към целта дори и чрез нестандартен подход. В годината, подвластна на Луната, сте по-чувствителни и емоционални от обичайното. На моменти приемате критиката с агресия, дори и да е градивна и полезна за вас, несговорчиви и инатливи сте. От една страна, очаквате да получавате съчувствието на вашите близки и колеги. От друга, проявявате незаинтересованост към техните проблеми. Вместо да сте незаслужено щедри и да правите непоискано добро, за да се харесате на някого, благодарете лично за подадената ви ръка. Може отново да ви потрябва, но заради неправилното ви поведение да сте отблъснали добронамерения към вас човек. Уж сте благодарни и го показвате, но околните остават с впечатление за вашата неблагодарност. Как го правите, вие си знаете.

През първите месеци на годината градите нови отношения. През втората й половина се налага да освободите пътя си от тези ваши познати, които вече не са подходящи за вашето лично и делово обкръжение. Стабилизирайте отношенията си с хората, доказали своята коректност, а и вие вашата към тях. Опитайте да си възвърнете доверието и добрите отношения с ваши роднини, приятели и колеги, с които заради ваше решение или повлияни от емоцията си се изпокарахте. Все пак, първо си направете анализ на изминалите месеци и години, в които не сте се виждали, за да не се окаже, че опитът ви е безсмислен. Добрите ви месеци са януари, февруари, април, август, септември и октомври. Трудности заради вашата чувствителност очаквайте през март, юли и декември.

Интересът на началниците ви към вашата работа, изгодните договори, които съумявате да подпишете, дори и когато на околните им се струва невъзможно, впечатляващите проекти, подплатени с добри приходи, полезните запознанства са гаранция за успешна и финансово стабилна година в професионално отношение. От вас зависи да не се главозамайвате, да оценявате всяко от направените ви предложения, особено през пролетта и есента и да отсявате губещите. Всяка служебна авантюра ви носи загуби, затова бъдете коректни и подхождайте с такт и търпение, когато приемате предложенията или давате категоричен отказ. Финансовото ви положение може да се превърне в кризисно, ако се втурнете към примамливи проекти и направите необмислени инвестиции, надхвърлящи вашите възможности.

Вашата 2018 година е наситена с емоции, разноцветни като пъстрата палитра на дъгата, трудни за овладяване и вредни за вашето здраве. Освен периодичните медитации за успокоение на психиката, йога и спорт, сте длъжни да се предпазвате от простудни заболявания, които ще ви нападнат през есента. Възможно е да се излекувате бързо, но ако проблемът се задълбочи, се откажете от самолечението. Потърсете лекарска помощ, за да избегнете дълъг престой в болница. Откажете се от пластичните и козметични корекции по тялото си през тази година, за да избегнете трудно преодолими страдания. За доброто си здраве и самочувствие спазвайте правилен режим на работа, почивка и хранене.

Очаквайте запознанства и увлечения заради чара, който бликате, но някои от тях ще са краткотрайни, дори и да сте готови за сериозна връзка. Център на внимание сте. И все пак у мнозина от вас ще се зародят сериозни чувства и желание за създаване на семейство, собствен дом и дете. През втората половина на годината ще се наложи да вземете решение и да промените личния си живот – да се разделите с брачната си половинка или да оправите отношенията си и да останете заедно в търсене и съграждане на отдавна забравената семейна хармония.

Февруари

Ползата, която ще извлечете от задълбочения преглед на вашите действия и тези на вашите колеги и близки, ще ви помогне през следващите месеци да осъществите плановете си за цялата година. Не се надявайте, че ще се справите със задълженията си, ако са свързани с нови проекти, а компетентността ви е недостатъчна. Обогатете се с нова информация и не се колебайте да задавате въпроси на по-знаещите от вас.

Март

Няма да ви липсват запознанства, но въпреки чара ви и този на хората, привлекли погледа ви, не пропускайте факта, че ги приемате с емоциите си, а разумът се е скрил и отказва да ви даде отговор дали си струва да ги допускате в живота си. След 23-и Меркурий навлиза в ретроградното си движение, но ви позволява да изберете посоката, към която ще тръгнете.

Април

През април, въпреки че Меркурий е ретрограден до 15-и, не отказвайте участието си в събития, в които сте поканени да играете главната роля, бъдете активни, аналитични, но не и прекалено взискателни към вашите колеги и подчинени. Начинанията ще ви донесат успех във втората половина на месеца, ако не сте прибързани и не отказвате помощ.

Май

Устремени сте към мечтата си да променяте света и хората, е, ако не целия свят, то поне обкръжението си, въпреки че времето за тази промяна още не е настъпило. Спестете си опитите да наложите мнението и правилата си, успехът е далеч от вас. За жалост искате да постигнете цели, които не знаете как да формулирате. Все сте недоволни от начина си на живот.

Юни

Възможно е неочаквано да осъзнаете, че сте обградени само от желаещи да ви използват, но без намерение и готовност да ви подадат ръка, ако вие се нуждаете от помощ. И все пак, когато решите да прекратявате отношенията си – както личните, така и деловите, защото сте се разочаровали и няма да простите предателствата, преценете дали постъпвате правилно преди окончателния си избор. Избегнете възможността след известно време да ви навредят.

Юли

Поставете началото на начинания при договореност с ваши задгранични партньори в подходящите дни съгласно личния ви номерологичен хороскоп. Честата преоценка на вашите действия ви помага да избегнете грешките, които вече сте допуснали към хората, но сте ги поправили. След 26 юли Меркурий започва второто си за годината ретроградно движение и неговите забрани отново изискват да не инвестирате и да не подписвате договори.

Август

До 19 август отново сте подвластни на ретроградното движение на Меркурий и на ограниченията, които ви налага, за да си спестите загубите. Използвайте възможността да завършите преди активната есен изостаналите си задачи, да подготвите по-рано децата за училище, да си дадете още малко време за почивка. Ще си стъпите здраво на краката и ще пожънете небивал успех, ако без колебание тръгнете в нова посока.

Септември

Докажете се като компетентни служители и ръководители, които знаят как да се справят с възникващите финансови проблеми. Месецът не позволява да уволнявате или назначавате служители, за да не се окажете в невъзможност да се справите с текущата работа. Напрежението през миналия месец ви напомня, че без почивка трудно ще възстановите силите си.

Октомври

Не пропускайте да докажете професионализма си пред новите си колеги. Не се притеснявайте от завистта на по-малко знаещите. Проведете разговори с ваши делови партньори, които през цялата година бяха лоялни в отношенията си с вас, и уточнете бъдещата си съвместна дейност през новата година. Не бива да оставяте неизяснени отношенията с ваши роднини заради бликнала омраза и невъзможност да се обогатят с ваше наследство.

Ноември

Ще направите равносметка на постигнатото, на успехите и провалите през годината. Уви, ще си припомните и отдавнашни обиди, потискащи ви проблемни отношения, забравен конфликт, който не е по ваша вина, но сега са се появили отново виновниците за него, за да ви вредят. Намерете разтуха с приятели и споделете тегобите си, за да ви олекне.

Декември

Ако не сте успели да постигнете целите си, след 7 декември продължете с нови сили, стига изоставането да не е сериозно. Не прекалявайте с гневните изблици и скандалите у дома, защото както привидно брачната ви половинка проявява разбиране и ви търпи, така може да си събере куфарите и ви напусне с облекчение. Преди празниците завършете задължителните си задачи, за да имате спокойни почивни дни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп