Последният отпаднал участник от “Фермата” Радилена пред “Труд”: Изолирана се чувствах най-щастлива

Поредната жертва на тенденцията в четвъртия сезон на риалити предаването “Фермата” - “жени да елиминират само жени”, стана колоритната Радилена. Блондинката от град Кула е последният отпаднал участник от шоуто, след като загуби двубоя за оставане от емигрантката Росица, избрана за първи дуелист от европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова.

18-2За мен “Фермата” беше една приказка. Наслаждавах се на всеки миг. Имах очаквания, че условията на живот ще са много по-тежки, а храната оскъдна, но всъщност бях приятно изненадана. В предаването бях щастлива. Радвах се на животинките, на хромела, с който мелехме брашно и на всичко българско в нашия бит. Магията на шоуто се крие в споделянето на трудностите, недоимъка, работата и емоциите”, разказа пред “Труд” Радилена след отпадането си от “Фермата”.

Според русокосата фермерка шоуто я пленило с ретроспекцията към живота на дедите ни, с обичаите и историята, които са опознавали, както и с равнопоставеността помежду им. “Там се научих да се концентрирам върху положителното у хората и да взимам поука от грешките им. Да не съдя за негативното в тях, а да проявявам разбиране”, каза още Радилена.

25-годишната сервитьорка, която премина през всички позиции в играта – ратай, дуелист, фермер на седмицата, споделя, че във всяка една от тези позиции е имало урок за нея, както и отговорност, привилегия и емоция. “Най-трудно ми беше да бъда фермер на седмицата, защото не можех да нареждам на хора, които са много по-възрастни и опитни от мен. Нямах достатъчно авторитет и това ми беше най-трудно”, допълни младата фермерка.

На въпрос кога най-много се е забавлява и забравяла, че цяла България я гледа, Радилена отговаря, че това е било през цялото време. “Доставяше ми невероятно удоволствие да разсмивам другите. Общо взето не се сещах много за това, че цяла България ме гледа. Най-веселите ми моменти бяха с Христина и след завръщанията ни от дуелите, особено след моята победа срещу Ива. Чувството да се завърнеш като победител наистина ме накара да се отпусна, за което принос имаше и почерпката след дуела”, обясни блондинката.

По думите й от външния свят абсолютно нищо не й е липсвало. “До втората седмица усещах липсата на бившия ми приятел, но след завръщането от дуела осъзнах, че има причина този човек да е в моето минало. Парадоксът е, че именно в условията на изолация се чувствах най-свободна и щастлива”, твърди красавицата.

Участието на Радилена се обвързваше до голяма степен с друга фермерка, отпаднала седмица преди нея, Христина. По този повод 25-годишната сервитьорка призна, че с Христина са били най-забавните й моменти, но не липсвали и разочарования. “Ние двете взаимно си влияехме зле, но колкото и да не ни харесва, просто заедно се отпускахме и бяхме себе си, защото имаме сходни характери и преживявания. Въпреки че има много неща, които не харесвам в нея, все пак аз останах неин приятел до края”, допълва колоритната участничка.

На въпрос дали Ваня Стамболова е направила грешка като фермер на седмицата да направи пореден женски дуел, Радилена посочи, че освен нея, всички във “Фермата” са фокусирани върху наградата от 100 000 лв. и европейската шампионка е била устремена да спечели. “Вярвам и дори съм сигурна, че тя знаеше, че избирайки Росица за първи дуелист, аз ще съм втори. Но това е нейният избор и нейната игра и не смятам, че е грешка. Освен това, тя също беше на дуел с Нина, именно заради мен”, сподели още фермерката от Кула.

За двубоя с Росица Радилена призна, че е могла да се справи по-добре. “Бях доста тромава, не разпределих правилно битките и в стремежа си да е забавно, загубих ценно време. Трябваше да сложа на Алманаха повече точки, защото бях подготвена за него. Евентуална победа при въпросите от Алманаха щеше да ме върне в играта и да стигнем до петата битка, но тогава не се сетих за тази стратегия. Също така, не трябваше да се преуморявам в първата битка. Накрая вече просто се забавлявах и не си давах зор”, призна русокосата сервитьорка и допълни, че ако можеше тя да избере срещу кого да се изправи, това щяло да бъде бесарабската българка Лилия. Въпреки това обаче Радилена се гордее, че е била на двубой с Росица, тъй като загубила достойно, от физически най-добре подготвената жена.

На въпрос дали съжалява за нещо, което е казала или направила по време на участието си, блондинката отговаря: “Със сигурност бих си спестила някои пререкания, скандали и прибързани думи, които изрекох. Имаше моменти, в които показах не чак толкова достойно поведение, под влияние на алкохол. Но като цяло не съжалявам за нищо. Моментите, в които съм почувствала, че съм сбъркала, съм се извинявала веднага”.

След престоя си във “Фермата” Радилена е категорична, че всеки от останалите участници има различни, уникални и ценни качества, които харесва, и които би искала да притежава. А относно това дали има фаворит за спечелване на шоуто тя обясни, че победителят трябва да притежава комплексни качества и за нея голямата награда заслужават Александър и Дидо.

Спечели един дуел за оставане

Най-подценяваната жена

Радилена се открои в четвъртия сезон на “Фермата” като най-подценяваната жена и най-лесният опонент за побеждаване в дуели според другите участници. Това за първи път стана ясно по време на втория женски дуел, когато близначките Ива и Йоана бяха избрани да се състезават с нея за оставане в шоуто. Тогава двете емигрантки подцениха блондинката от Кула и отпаднаха неочаквано, въпреки че бяха фаворити за спечелването на битките и самите те демонстрираха огромно самочувствие преди началото на надпреварата.

За съжаление обаче във втория дуел си дуел за оставане Радилена не успя да постигне същите резултати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Интервюта