Постоянен арест за Викторио Александров

След като убил жена си, преди да убие детето си, разказал друга версия на таксиметровия шофьор в опит да прикрие следите

Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста 26-годишния Викторио Александров, обвинен в убийството на приятелката си Дарина Министерска и на едногодишната си дъщеря Никол.

Пред магистратите Александров заяви, че не е убиец и поиска домашен арест. "Всички медии ще са на вратата ми. Аз нямам къде да се скрия", каза обвиненият охранител.

Защитата поиска по-леката мярка с мотива, че Александров е невменяем, с лабилна психика и не е разбирал и знаел какво е извършил. Освен това трябвало да лекува огнестрелната рана на главата си, която получил след опита му за самоубийство.

Според прокуратурата и Софийския апелативен съд всички доказателства, събрани до момента, са категорични че Викторио е застрелял Дарина, дъщеря си Никол и е опитал да прикрие следите си, като е разказал друга версия за случилото се на таксиметровия шофьор, при когото се качил след убийството на жена си. Според тях той е с лабилна психика и е опасен както за себе си, така и за околните.

До момента обаче няма никакви доказателства, че Александров е невменяем. Дори и майка му заяви пред разследващите, че той не страда от психично заболяване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право