Постоянният представител на Световната банка в писмо до Борисов: Разчитайте на нашата трайна подкрепа

Снимка: Gradat.bg

Постоянният представител на Световната банка за България Тони Томпсън поздрави министър-председателя Бойко Борисов за третия му премиерски мандат. „От името на моите колеги и от мое име с голямо удоволствие изпращам най-добри пожелания за Вашите успехи“, пише той в поздравителния си адрес, съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет.

Томпсън потвърждава ангажимента да подкрепя устойчивия растеж и програмата за всеобщ просперитет на България. „Моля разчитайте на нашата трайна подкрепа за работата Ви по укрепване на институциите в секторите енергетика, води, финанси, гори и околна среда, както и за подобряване на образованието, здравеопазването и социалните услуги за всички българи“, допълва още Тони Томпсън.

Постоянният представител на Световната банка изразява очакването си да се задълбочи сътрудничеството с администрацията на Министерския съвет в рамките на консултантската дейност за споделени услуги. „Вярваме, че организационният модел на споделените услуги има голям потенциал за ускоряване на модернизацията на държавната администрация и за постигане на ефективност, които биха могли да се използват за повишаване качеството на обществените услуги“, пише в заключение Томпсън.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България