Почерпената Росица уби зайче във „Фермата“?

Победата на емигрантката Росица над опонентката й Радилена в поредния женски дуел във „Фермата“ започна с парти и приключи със смъртта на едно от зайчетата в стопанството.

След като победителката цяла нощ не заспа, прекарвайки времето си в лятната кухня и надигайки чаши с алкохол от почерпката, рано сутринта тя реши да нахрани животните в стопанството. Стигайки до зайчарника, Роси хвана един от мъничетата и го занесе в обора, за да види дали ще яде от храната за пилетата. Явно на зайчето храната му е харесала, което провокира Росица да вземе по-голямо количество и да го сложи и на братята му.

На сутринта обаче се оказа, че един заек е умрял. Александра първа откри безжизненото му тяло, което я накара да започне разследване за причината на смъртта му. Разпитвайки всички тя стигна до заключението, че в купичката им има храна, предназначена за пилетата и гъските.

След като всеки от останалите фермери отрече да е хранил животните, стана ясно, че единствената, която може да го е направила, е Росица. Емигрантката потвърди, че е дала от въпросната храна на зайците, и това най-вероятно е била причината за смъртта на едното от тях.

Смъртта на животното принуди водещия Андрей да привика Александра, Нури и Ваня извън пределите на стопанството и всички заедно да изгледат записите с действията на Роси. Завръщайки се в стопанството участниците обявиха, че поведението на емигрантката спрямо животното не е приемливо, и най-вероятно е причинила смъртта му. Това наложи продукцията да накаже фермерите, отнемайки им ключа от сандъка с допълнителните лакомства.

Разбира се, случилото се стана повод за сериозна дискусия на висок тон във фермата и размяна на нападки кой, как и с какво трябва да храни животните. Въпреки че Роси се извини за поведението си, останалите фермери не се умилостивиха. „Не може да правиш своеволия към животните“, ядоса се Дидо, а Милена директно обяви, че Росица е имала късмета, че тя не я видяла какво е направила, за да се саморазправи с нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл