Почина младият мъж, който се простреля в главата в подземен паркинг в Бургас

30-годишният Александър Стоянов, който в неделя вечер се простреля в главата с пистолет в подземния паркинг на бл. 161 в бургаския ж.к. „Славейков”, е починал малко преди 1 часа тази нощ. Мъжът беше с изключително тежка травма от огнестрелно оръжие, несъвместима с живота – входната рана бе от дясно над слепоочието, а изходната над лявото. Куршумът беше предизвикал необратими поражения.

Кървавата драма с Александър се разигра в подземния паркинг на кооперацията, в която живеел на квартира със своята приятелка. Във фаталната вечер в неделя, двойката имала гости, за да празнува рожден ден. Александър казал, че слиза за малко до долу без да обяснява причината. След като се забавил повече от 1 час, приятелите му тръгнали да го търсят. Открили го в локва кръв на празно паркомясто в подземния гараж. Сред шокираните му близки беше и приятелката му Галина, вцепенена от ужас.

Основната версия на полицията е самопрострелване. В апартамента е открита бележка, в която той моли близките си да му простят и заявява, че ги обича.

Александър е от Силистра, но от години живее в Бургас на квартира.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България