По вода и огън му тръгна на новия Jeep Compass

10На новия Jeep Compass в България ще му върви не само по вода, но и по огън, ако се съди по ефектната премиера на модела у нас. Вносителят „Балкан Спар“ представи автомобила със зрелищно музикално, огнено и акробатично шоу в „София Тех Парк“, където компактният SUV е точно на мястото си със своите авангардни технологии и разработки.

Проливният дъжд не угаси ентусиазма на най-нетърпеливите почитатели на Jeep да се запознаят с новия Compass, който е перфектно подготвен за експлоатация в лошо време и при най-тежки условия. Гостите научиха отличителните характеристики на модела от презентацията на Владимир Иванов, изпълнителен директор на „Балкан Стар“. Автомобилът съчетава ненадмината 4х4 проходимост в своя клас с автентичния дизайн на култовата американска марка, като предоставя на собствениците си динамика, практичност и най-нови технологии за безопасност и свързаност.

Купувачите ще избират между осем комбинации от най-модерни бензинови и дизелови двигатели с мощност от 120 до 170 конски сили с 6-степенни механични или 9-степенни автоматични трансмисии. За потребители без необходимост от задвижване 4х4 има варианти с предно предаване. Върховото изпълнение Trailhawk е господар на офроуда с просвет 21,6 см и пет режима на шофиране - автоматичен, за сняг, за кал, за пясък и със заключен диференциал. При нужда целият въртящ момент на двигателя може да бъде насочен изцяло към едно колело, за да осигури необходимото сцепление в тежка ситуация. Богатият пакет електронни системи помага на човека зад волана в града, извън него и в офроуд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили