По-добре да дойде добрият стар ретрограден Меркурий

Популярността на генерала-доктор расте.

Астролозите в остра криза, чудят се какво да предсказват

Всички смешки тук са крадени от фейсбук с личното разрешение на Зукърбърг

Вие си мислите, че страдате и ви е трудно?!

О, не... Настъплението на короновируса и принудителната изолация разказват игрите на... астролозите в цял свят!

Гадателите по звезди и планети се видяха в чудо, след като вече не могат да предричат баналните неща в хороскопите: “Ще срещнете нов човек”, “Очертава се приятна вечер с близки приятели”, “Чака ви дълъг и интересен път!”

Съгласете се, не можеш да напишеш очевидната истина, една и съща за всичките 12 зодии: “Довечера няма да излизате от дома си, че си чоплите носа и ще умирате от скука”.

По данни на “Труд” тези дни се е състоял таен конклав на гадателите, на който са присъствали всички най-видни представители на занаята плюс катерицата Беатрис. След кратко съвещание ясновидците стигнали до единодушното заключение, че е “по-добре да дойде добрият стар ретрограден Меркурий”.

Разделението по възрасти на опашките пред магазините се приема сравнително спокойно и без остри конфликти. То породи обаче нови идеи като тази: “Щом поясът от 8 до 10:30 е заделен за пенсионерите, не може ли да се въведе изискването от 8 до 9 вечерта да пазаруват необвързаните, т. е. хората, които си търсят партньор в живота. Това би ги улеснило в избора и стимулирало отегчителното чакане.

Напълно сме съгласни с това предложение и добавяме още едно от себе си:

“След като от 8 до 9 вечерта пазаруват необвързаните, защо да не може след 9 на магазин да излязат отвързаните? Както искате го разбирайте.

Нашият фейсбук приятел, поетът-философ Б. М. Пък споделя напълно сериозно на стената си:

“Мисля си, когато тая истерия премине, не може ли всеки ден да ни дават информация, да речем, колко човека са умрели от тютюнопушене, или колко са се удавили, или за някоя нова иновация като “котешка чума” например.. ще ми липсва тая тръпка. Или журналистите да тръгнат и по некролозите да правят репортажи. И, ако може, генерала да оставят... ако трябва прогнозата за времето да чете вместо ония с късите поли, че той народът вече с него ляга с него става.. и еротичните сънища пак са с него.. ех...

Мисля че ще е опасно, ако веднага се върнем към нормалния живот, казва той и завършва на оптимистична нота:

Дръжте се! Скоро идва Великден. И там ни чакат 4 (четири) ПОЧИВНИ дни!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл