ПП „Обединени земеделци“: 1, 2 млн. българи заявиха подкрепата си за политиката на ГЕРБ и евроатлантическата ориентация на България

Снимка: Архив

Председателят на ПП „Обединени земеделци“ Петя Ставрева изпрати поздравителен адрес от името на партията до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по случай победата на парламентарните избори, съобщиха от ГЕРБ.

„Със своя глас на 26-ти март един милион и двеста хиляди българи заявиха ясно своята подкрепа за политиката на ГЕРБ и за евроатлантическата ориентация на страната ни“, се казва в адреса. В писмото Петя Ставрева заявява, че ГЕРБ остава единствената политическа сила след демократичните промени у нас, която за четвърти пореден път има най-голямата парламентарна група. Според председателя на ПП „Обединени земеделци“ това е признание за лидерското място на ГЕРБ в демократичното пространство у нас.

„Вярвам, че под Ваше ръководство ГЕРБ ще състави правителство, което ще продължи да отстоява националните приоритети за успешно развитие на България като част от семейството на Обединена Европа“, обръща се Ставрева към Бойко Борисов в поздравителния адрес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика