Пратка с кокаин заловиха край Дунав мост 2

Митничари от отдел „Борба с наркотрафика” в Митница Лом и гранични служители спипаха пратка с близо половин килограм кокаин при опит наркотикът да бъде пренесен през Дунав мост 2 край Видин. По случая тече разследване.

кокаин Видин

Мобилна група по предотвратяване и разкриване на митнически, акцизни и валутни нарушения и престъпления, съвместно със служители на Гранична полиция, отклонили за щателна проверка край моста Видин- Калафат лек автомобил със словашка регистрация, който излизал от България.

кокаин Видин

В колата пътували двама словашки граждани, които идвали от Гърция и преминавали транзитно през страната ни в посока Словакия. При щателната проверка на автомобила, в арматурното табло митничарите открили голям пакет, увит във фолио и черен плат.

кокаин Видин

При отварянето на пратката е установено, че съдържа четири по-малки пакета с бяло прахообразно вещество, което при полевия наркотест се оказало, че е кокаин. Общото тегло на разкрития наркотик е 390 грама. Случая е предаден на разследващ полицай от ОД на МВР - Видин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право