Предизборните лъжи на госпожа Мая Манолова

Напоследък редица наши и международни политически наблюдатели си задават въпроса политическото или менталното двуличие е водещо при публичните изяви на кандидата за кмет на София госпожа Мая Манолова.

Доколкото второто изисква мнението на компетентно медицинско лице, ще се въздържим от оценката му. Но по отношение на политическото двуличие е необходимо да се отбележи, че то оказва силно влияние върху изказванията на госпожа Манолова, принуждавайки я да говори абсолютни неистини, да си приписва идеи на конкурентни политически формации и да се хвали пред избирателите с правомощия, които не съществуват в никакви закони и норми.

Редакцията на „Труд” е сериозно обезпокоена от пороя фалшиви твърдения, с който госпожа Манолова залива публичното пространство. Това силно вреди на нормалния изборен процес и съдържа в себе си опасността известна част от софийските избиратели да станат заложници на фигура със сложен политико-ментален комплекс, избил в кандидатстване за поста кмет на София. Това ни принуди да открием специалната рубрика на вестника, озаглавена „Предизборните лъжи на госпожа Мая Манолова”, с която, надяваме се, ще помогнем на столичани да направят своя информиран избор.

„Труд” ще попълва таблицата с новите предизборни лъжи на госпожа Мая Манолова и ще я публикува три пъти седмично. Oчаквайте следващата публикация във вторник 01.10.2019 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика