Предлагат на „Левски“ бразилци за милиони

 

Главният скаут на „Левски“ Георги Чиликов е набелязал 10 топ футболисти от Бразилия по време на посещението му в Южна Америка. Бившият нападател е изготвил доклад с въпросните играчи, които обаче не са по джоба на „сините“. Това разкри треньорът на тима Николай Митов на пресконференция преди мача с „Дунав“ в петък.

„Така е, има доклад на Чиликов с 10 бразилски играчи – обясни наставникът. - От тях харесах 6-7 веднага, но не можем да си ги позволим. Отиват в отбори, които могат да платят по 5-10 млн. При това положение, „Левски“ ще взима футболист с параметри, които са по нашия джоб. И аз харесах двама-трима по време на мача „Реал“-„Байерн“, но не можем да си ги позволим. Насочили сме се към играчи, които отговарят на класата на клуба, но и на параметрите, с които разполагаме.“

Бившият треньор на „Септември“ (София) разкри, че няма да пази своите играчи Бабатунде Адениджи и Антонио Аниете, застрашени от наказание за следващия мач с ЦСКА. Халфът Мехди Бурабия и няма да вземе участие срещу „драконите“ заради червения картон срещу „Лудогорец“, а защитникът Давид Яблонски е с контузия.

Митов допълни, че държи Сърджан Лукин и Георги Костадинов да преподпишат, но всичко зависи от преговорите между футболистите и ръководството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ