Карадайъ: На президентските избори ДПС ще каже „не” на ненормалността в политиката

На президентските избори ДПС с единството си ще каже “не” на ненормалността в политиката. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Мадан, където присъства на празника на общината снощи, съобщиха от пресцентъра на Движението за права и свободи.

Общини като Мадан, като Рудозем, които са управлявани от представители на ДПС са модел за добра политика, подчерта лидерът. Нормалността, която я има тук, трябва да бъде пренесена на национално ниво. Тя обаче изключва управлението на самоцелни коалиции, като управляващата днес, тъй като в нея участват откровено фашистки, по оценка на Съвета на Европа, формации, коментира Карадайъ.

Кметът на Мадан Фахри Моллайсенов поздрави миньорите послучай празника, като подчерта, че отговорността на ръководството на общината е насочена към разширяването на социалните и здравните услуги, подобряването на инфраструктурата, както и запазването и възстановяването на културните и спортни традиции в общината.

На празника в Мадан са присъстваха представители на ръководството на ДПС, кметове на съседни общини, народни представители и представители на миньорските дружества.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика