Председателят на ОбС-Раковски открива приемни във всяко населено място в общината

Председателят на Общински съвет-Раковски Георги Лесов възнамерява да открие приеми във всяко едно населено място на територията на общината.

георги лесов"Най-големият приоритет за мен като председател на Общинския съвет е да съм в услуга на гражданите на общината. Именно затова откривам приемни във всички населени места. Оказа се, че много хора не могат или не знаят как и къде да отнесат питанията си. Затова аз и останалите колеги общински съветници, които ще присъстват на тези приемни, ще ги улесним, като отидем при тях. Срещите ще се провеждат в кметствата на селата всяка първа седмица от месеца от 10 до 12 часа по график: в понеделник - в село Белозем, във вторник - в Стряма, в сряда - в Шишманци, в четвъртък - в Момино, в петък - в Чалъкови, а от 13 до 15 часа същия ден - в Болярино", съобщи роденият в Раковски председател на местния парламент.

Георги Лесов е бакалавър по финанси от Колежа по икономика и администрация (КИА) в Пловдив. Оглавява местната структура на МГЕРБ в периода 2010-2013 г., а от 2014 г. е член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ. След местните избори през 2015 г. е избран за председател на ОбС-Раковски и шеф на управителния съвет на "Местна инициативна група - Раковски". Член е на Националния айкидо съюз "АЙКИКАЙ БЪЛГАРИЯ" и айкидо клуб "Сатори". Семеен с 2 деца, момчета на 1 и 3 години. Заклет планинар, ловец и скиор.

lesov-semeistvo

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони