Председателят на фондация „Конрад Аденауер“ Ханс-Герт Пьотеринг поздрави Бойко Борисов за победата на изборите

Председателят на фондация „Конрад Аденауер“ Ханс-Герт Пьотеринг изпрати поздравителен адрес до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по случай победата на парламентарните избори в България. „Мое дълбоко убеждение е, че Вашата победа, скъпи г-н Борисов, е от голямо значение за българското общество, което има нужда от стабилност и отговорни политици“, се казва в писмото.

Пьотеринг изтъква, че Бойко Борисов е допринесъл значително за позитивното политическо и икономическо развитие на страната си чрез усърден труд и силна отдаденост. „Радвам се, че Вие, скъпи г-н Борисов, сте доверен партньор в рамките на Европейския съюз в тези неясни времена, особено по отношение на предизвикателствата в резултат от ситуацията в Русия, Турция и бежанците в Средиземно море“, казва в писмото си председателят на фондация „Конрад Аденауер“.

В поздравителния адрес до Бойко Борисов Ханс-Герт Пьотеринг заявява още, че ръководената от него фондация ще продължи да подпомага ПП ГЕРБ чрез провеждането на съвместни инициативи.

17504582_1220558941394275_8506006706204243020_o

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика