Председателят на фондация „Ханс Зайдел“ Урсула Менле към Борисов: ГЕРБ постигна икономически успех

Урсула Менле и Бойко Борисов

Председателят на фондация „Ханс Зайдел“ Урсула Менле изпрати поздравителен адрес до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по случай победата на ГЕРБ на парламентарните избори, съобщават от пресцентъра на партията.

"Много българи от гражданско-консервативния спектър вече откриха своята политическа родина в ГЕРБ, за да участват в европейското развитие на България и да градят нейното бъдещо благополучие", се казва в писмото.

Според педседателя на фондация „Ханс Зайдел“ четвъртата поредна изборна победа на парламентарни избори на ГЕРБ е най-доброто доказателство за политическия, икономическия и обществения успех на партията. "Това може да Ви даде увереност смело да продължите започнатите реформи.

Искам да пожелая на Вас и на Вашата партия и за в бъдеще много успехи в усилията Ви за стабилно и ефективно правителство на България", заявява Менле.

Председателят на фондация „Ханс Зайдел“ Урсула Менле подчертава в писмото си до Борисов, че фондацията винаги е имала последователно и надеждно сътрудничество с ГЕРБ в добри и в трудни времена. "Винаги сме се стремили да осигурим устойчива подкрепа на инициативите Ви за реформи. Аз лично ще направя всичко възможно за това и в бъдеще фондация "Ханс Зайдел" да участва в укрепването на едно демократично общество, ръководено от ценностите на правовата държава", се казва още в поздравителния адрес.

unnamed-4

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България