Представят „Крадецът на праскови” на еленска сцена

Талантливият български актьор Юлиян Вергов ще гостува на Елена в спектакъла "Крадецът на праскови" по едноименната повест на Емилиян Станев. Постановката е на Театрално-музикален център Разград. В главната роля Юлиян Вергов си партнира с любимката на публиката Мариела Топалова. В спектакъла участват още Марияна Бранкованова, Николай Сяров, Евгени Стефанов, Веселин Борисов. Музиката е на Иван Лечев.

“Крадецът на праскови” е спектакъл за красивата, но обречена любов, която се ражда в един просмукан от жестокост, бедност и болести свят. Плод на естествения стремеж за щастие и свобода, за осмисляне на абсурдното всекидневие, тя е убита сред хаоса на войната, във време, когато човешкото е изтрито от хората.

Героите на тази трагична и наситена с много емоции любовна история разкриват света на любовта, която макар и тайна е единствено способна да предаде смисъл на страданието, да възроди и възвиси човешкия дух.

Спектакълът ще се играе на сцената на еленското читалище „Напредък 1863“ на 9 май от 18.30 часа. Билетите са в продажба на касата на читалището от 2 май. За информация и предварителни заявки на 0893456756.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България