Предстои най-голямото изложение за образование в Холандия в България

Все повече и повече кандидат-студенти от България избират да продължат образованието си в Холандия. Има много причини за това: високо качество на образованието – дипломите от Холандия се признават в целия свят; практически насочено обучение; огромни кариерни възможности след завършването; включени стажове в програмата; обучение в международна класна стая – всичко това съчетано с достъпни такси за обучение и възможности за студентски заеми, стипендии и почасова работа.

holland-01Съвсем скоро предстои най-голямото събитие правено досега в България за образование в Холандия – "Холандски дни", които ще се проведат в градовете София, Варна, Бургас, Стара Загора. Това събитие за първи път събира на едно място толкова голям брой холандски университети – а именно 13. Събитията се организират от UNIFY – най-добрият и специализиран консултант за образование в Холандия. Всички консултанти на UNIFY са бивши студенти в Холандия, което го прави безценен помощник за всички, решили да заминат да учат в страната на лалетата.

В каталога на изложението може да се запознаете с представители на бакалавърски и магистърски програми в сферата на бизнеса, финансите, медицината, икономиката, правото, психологията, анимацията, дизайна, логистиката, туризма, хотелиерския мениджмънт, бизнес мениджмънта, водния мениджмънт, информационните технологии, игрите и медията, инженерството, химията, физиката, екологията.

Ако и ти се замисляш да продължиш образованието си в страната на колелата, то си много добре дошъл на едно от събитията, които ще са на:

21 Април, Събота - София, Paradise Mall, ет. 3, 10-14:00

22 Април, Неделя - Варна, Swiss Belhotel Димят, 10-14:00

23 Април, Понеделник - Бургас, Хотел България, 11-15:00

24 Април, Вторник - Стара Загора, Хотел Верея, 11-15:00

Индивидуални срещи през целия ден:

✅ С представител на най-големите и добри университети в Холандия

✅ С български студенти, които учат там

✅ Със специализирани кариерни консултанти за Холандия

Събитията са абсолютно безплатни, но изискват предварителна регистрация тук.

Присъедини се към едно от събитията във Фейсбук: София, Варна, Бургас и Стара Загора.

program_holland

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование