Президентът на „Реал”: Никой не иска Кристиано

Флорентино Перес, президентът на „Реал”, обяви, че никой клуб в света не иска Кристиано Роналдо. В договора на португалеца има клауза за откупуване, която е 1 милиард евро. И никой не е изпратил оферта с готовност да я плати.

„Обиден съм от отношението на медиите към Кристиано – каза Перес. – Никой не уважи неговите думи, че е невинен в аферата с данъците. Всеки, който познава Роналдо, знае, че той прави нещата по правилния начин. Кристиано е същият човек, какъвто беше и в Англия. Никога не предизвиква проблеми. Сигурен съм, че си изпълнява данъчните задължения.”

Перес гарантира, че „Реал” няма да продаде Роналдо. И че всякакви преговори с други клубове не биха започнали преди края на Купата на конфедерациите.

„Мога да кажа само, че Роналдо има договор с нас – продължи президентът. – Не съм говорил с него. Само чета вестници. Последният ни разговор бе след финала на Шампионската лига в Кардиф и коментирахме следващия сезон. Винаги ми е казвал, че се чувства спокоен в „Реал”. Сега Роналдо защитава родината си на един голям турнир и не мога да му се обаждам. Шейхът, който е собственик на ПСЖ, ми е приятел. Но не ми се е обаждал да ме пита за Кристиано. Единственото нещо, което дразни Роналдо, е отношението на пресата.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят