През последната седмица на 2018 ще валят големи печалби от тотото

През последните дни на 2018 г. от СПОРТ ТОТО предоставят на своите почитатели уникална възможност да грабнат суми и печалби, за които и Добрият старец би им завидял. Само с попълването на един тото фиш човек може сбъдне мечтите си и да напълни дома си с щастие.

Джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ достигна 6 500 000 в навечерието на Бъдни вечер.

Телевизор, лаптоп и смартфон са сред изненадите, подготвени от тотализатора за Стефановден.

Празниците продължават, а джакпотите на СПОРТ ТОТО не спират да растат. Ако мечтаете за семейно благополучие и щастие през Новата година, то имате шанса да спечелите феноменалния джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 49“, който достигна впечатляващите почти 6 500 000 лева. А печалбите до 150 000 лева във Втори тото шанс на играта могат да ви заведат и на най-екзотичната и мечтана семейна екскурзия. Един късметлия пък ще се сдобие и с истинското бижу на четири колела – JAGUAR XE. Той ще бъде изтеглен чрез жребий измежду всички участници пуснали фиша си за 104-ия тираж на тото игрите.

През последните дни на 2018 г. от СПОРТ ТОТО предоставят на своите почитатели уникална възможност да грабнат суми и печалби, за които и Добрият старец би им завидял. Само с попълването на един тото фиш човек може сбъдне мечтите си и да напълни дома си с щастие. На Стефановден - 27 декември можете да станете собственик на извънредните печалби, от които всяка къща има нужда - Led телевизор за уютни семейни вечери, лаптоп за свят без граници или смартфон за добри вести. За да участвате за тях, не е нужно да пишете писмо до Дядо Коледа, а да пуснете своя ТОТО фиш в най-близкия пункт или онлайн на www.toto.bg. Участието в 103-ти тираж може да ви донесе и луксозен семеен автомобил FORD ECOSPORT.

Другото празнично теглене на игрите на Български спортен тотализатор ще бъде на 31 декември – понеделник. Традиционният неделен тираж трябваше да бъде на 30 декември, но Български спортен тотализатор избра да подари още един ден на играчите, които ще могат да правят своите залози до 15:00 часа на 31 декември /понеделник/. Тегленето на печелившите числа ще бъде в навечерието на 2019 г. от 15.30 часа по БНТ 2 и БНТ 3 и от 16:45 часа по БТВ, когато ще бъдат проведени и редовното теглене и „Втори тото шанс“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото