Премиерът Бойко Борисов за оставката на Цветан Цветанов: Доверието между нас по много теми го няма (обзор)

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов свика заседание с областните ръководители на партията и коментира оставката на Цветан Цветанов от постовете в партията.

Винаги внимателно съм разчитал какво се иска от мен, каза лидерът на ГЕРБ

Не ми се искаше повече Веско Маринов да ни пее

До оставката на Цветан Цветанов се стигна по негово желание, а както каза и той - доверието между нас по много теми го няма. Този коментар направи пред централата на ГЕРБ премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов след заседание с областните ръководители на партията за резултатите от европейските избори.

“Това беше очаквано. Не ми се искаше повече Веско Маринов да ни пее на концертите. Ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията. Не се съобразиха с мен на моменти”, каза лидерът на ГЕРБ. “Дайте да си говорим сериозно по тия теми. Аз влязох в избори когато направих ГЕРБ с 90% рейтинг. Магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат!”, каза Борисов в отговор на въпрос как ще прави местните ибори без досегашния си заместник.

“Името на Цветан Цветанов се заменя с Изпълнителната комисия. Досега зам.-председателят се занимаваше с партията, а ролята на комисията беше много слаба, да не кажа проформа”, каза още Борисов. “Не съм доволен от работата на някои структури. Събрах областните ръководители, направихме анализ. Мисля, че ме разбраха добре”, посочи още той. И допълни, че след седмица отново ще има такова заседание. “Винаги народът ми е давал кредит на доверие. Винаги внимателно съм разчитал какво се иска от мен”, заключи Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика