Премиерът Борисов: Всички искат програмата за саниране да продължи

В Сливен посетих новото кръгово на ул. „Розова долина“, за което правителството отпусна 2 322 000 лв. без ДДС. 400 000 лева са спестени от обществената поръчка за кръстовището. Видях и санираните жилищни блокове в кв. „Сини камъни“. Всички искат Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради да продължи. Държавата се управлява от добри стопани и има 3 милиарда лева излишък. Това написа във фейсбук премиерът Бойко Борисов, който днес е на обиколка в Сливенска област.

Министър-председателят се срещна с кметовете на Нова Загора, Сливен и Котел, и посети обекти финансирани с държавни и европейски средства. Той бе придружаван от министрите на образованието Красимир Вълчев, финансите Владислав Горанов и земеделието Десислава Танева.

Продължение на програмата за саниране на жилищните многоетажни сгради поискаха сливналии при срещата им с Борисов в новоизградения парк „Асеновец“. Той пък им отговори така:

„Нали не го харесвате санирането? Нали всички се изказват против санирането? Е, да де, ама като излязоха БСП и ДПС да говорят срещу санирането вие си мълчахте“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика