Премиерът: Трябва да сме готови за всякакъв сценарии за Брекзит

Трябва да сме готови за всякакъв сценарии за Брекзит. Дай Боже да се вразумят. Това ще бъде тежка катастрофа за Европа. Връщаме се към 1920 година, ние ако го караме така ще се върнем към 1939г. Това заяви премиерът Бойко Борисов на Националната предизборна среща.

"Не мога да разбера каква е тази омраза – навсякъде говорят, че не Борисовото, а Българското председателство на Съвета на ЕС ясно се е откроило сред всички до сега. За това, че сложихме най-сложната тема - Балканите всички ни благодарят и благославят. Всички казват, че Българското председателство е било най-доброто. И пак има спекулации по темата, а от Белия дом до Москва, от Берлин до Париж всички казват колко е важно стореното", коментира още Борисов.

"Най-големият проблем – миграцията в Европа. Да сте чули България да се говори за такова нещо? Ние решихме въпроса, като се замислите колко неща сме решили, а слизаме надолу. Трябва да си отговорим и за мен е ясно – хората искат справедливост. Не искат да се правим на по-важни от тях, защото не сме. Ако някой кара лъскава кола и хората си мислят, че е излетял в небесата – махайте незабавно", обърна се към кметовете министър-председателят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България