Признаха си спонсори на Мая

Мая Манолова покани симпатизанти в понеделник да слушат „любимите песни на Криско, Анелия, Кристина Димитрова и Мариана Попова”.

ДБГ си спомниха, че платили билбордовете на Манолова

Анелия и Криско пеят най-големите си хитове на шатрата й пред НДК

Песните звучали по-добре от кандидатите за кметове

След като в четвъртък спонсорите на Червената Мая бяха получили амнезия за даренията си за кампанията й, днес още сутринта от Движение „България на гражданите” (ДБГ) признаха, че са платили билбордовете й. В предизборен дебат кюстендилката, твърдеше, че „провежда кампания без билбордове и плакати”. Оказа се, че на различни места в столицата има 10 билборда и два калкана, които рекламират бившата омбудсманка. Цената на билборд за две седмици е по 300 евро на борд, а за калкан се плащат по 400 евро.

В четвъртък „Труд” попита БСП и ДБГ дали са платили рекламните пана, но и двете партии заявиха, че не са правили подобни разходи. Председателят на ДБГ Димитър Делчев обеща все пак да провери и да върне обаждане. Направи го след публикацията на „Труд” в днешния брой. Още в 9 часа сутринта Делчев позвъни на репортер на вестника с уточнението, че партията му платила билбордовете на Манолова. Делчев обясни, че това е приносът на ДБГ за подкрепяния от тях „граждански кандидат” за кмет на столицата.

Междувременно стана ясно, че Манолова кани симпатизанти на събитие с Криско и Анелия в понеделник. „Труд” искаше да попита рапъра Криско кои от хитовете си смята да изпълни, но до редакционното приключване на броя не успя да се свърже с него. Самата Манолова бе написала, че кани сипатизанти, за да чуят „любимите песни на Криско, Анелия, Кристина Димитрова и Мариана Попова”. „Те звучат по-добре от кандидатите за кметове”, уверява Манолова.

Публиката ще може да избере между следните шедьоври на Криско: „Bazooka”, в която се пее :

"Ти си жена, която грам не й пука; Казаха ми „Има с кво да се фука”; Разклати я малко тая bazooka. Не те заменям за коли, апартаменти; Ти си моя замък и мойто Bentley; Короната на всички манекенки”.

„Лош или добър” е друг хит с текст: „Кака ти е отракана, нахакана, върти ги всички номера! Знае на хляба мекото, курса на еврото, във всяка страна!” или „Шапка ти свалям”:

„Цяла нощ ми показа колко си лоша, през деня си добра и послушна! Шапка ти свалям”...

Сред хитовете на фолк дивата Анелия са „Гъзарка” - „Голяма си гъзарка, цяла хилядарка. Лепиш ги като марка и „Генерал” - „Да беше разбрал, дори да си крал, че когато аз приближа съм генерал!”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика