Приказката на Алек и Хилария Болдуин

Двамата отпразнуваха 8 години любов

Днес Алек болдуин и Хилария Болдуин празнуват годишнина от първата си среща.

По този повод и двамата публикуваха един и същи кадър, на който се целуват, като всеки написа мило послание по случай 8 години от както са се видели за първи път.

"Не помня точно в колко часа те срещнах, но беше горе-долу по това време преди точно 8 години", написа Хилария. Съпругът й бе по-многословен и романтичен.

"Преди 8 години, се размотавах в този ресторант, през една необичайно топла февруарска вечер. Бях седнал отвън с един приятел и когато се обърнах наляво, видях жената, която щеше да промени живота ми. Завинаги. 8 години по-късно, благодаря ти за всичко, което си ми дала. Ти си истински подарък от съдбата", написа актьорът.

Двамата сключват брак през 2012-та и година по-късно на бял свят се появява дъщеря им Кармен. Алек и Хилария имат още 3 деца - Рафаел (3), Лео (2) и Ромео, който е на едва 8 месеца. Дори след 4 деца, Хилария, която е и йога инструктор, е в перфектна форма.

Любопитен факт за семейството им е, че говорят както испански (родния език на Хилария), така и английски. Единствено Алек има известни затруднения с чуждия език, но през последните години, се е посветил на това да го научи.

Разликата между актьора и Хилария е 26 години, но това по никакъв начин не ги притеснява, а точно обратното. Неведнъж Алек е споменавал, че с Хилария се чувства по-жив и млад от всякога. Ето и едно доказателство за това:

https://www.instagram.com/p/BtH0A7mFowk/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица