Принцесата на Саксония: В България ми "оправиха" болните колене и ръка

"В България ми "оправиха" болните колене и ръка и затова всяка година си идвам в родината поне за седмица специално за сверяване на моето здраве и за профилактика.

На възраст над 60 години е нужно да се грижим особено добре за себе си", твърди принцесата на Саксония от български произход Теофана фон Заксен.

Щерката на директора на Българската търговска банка и върховен комисар на стопанството по време на Втората световна война Петър Аладжов закъсала преди 3 години със здравето и получила много остра болка в гърба.

"Бях при най-добрите лекари в Германия, които се опитаха да въздействат на тази силна болка с инжекции и физиотерапия, но така и не успяха да я премахнат. При една от визитите ми в родината ме насочиха към центъра "Гарабитов", където ми приложиха матрично-ритъмна терапия с немския апарат МаРиТе, въвеждащ в нормален ритъм болните клетки, и болката спря моментално", твърди принцесата на Саксония.

У нас тя се запознала и с немския изследовател и доктор по медицина д-р Улрих Рандол, създателят на МаРиТе. "Не можех да движа пръстите на дясната си ръка, а сега вече нямам никакви болки и проблеми, след като в България ми "оправиха" и болните колене", хвали се Теофана фон Заксен.

Аристократката съчетава матрично-ритъмната терапия с детоксикиращ сироп, а освен това редовно прави упражнения, показани й от здравния гуру Иван Гарабитов. "Познавам СПА центрове по целия свят, но се връщам в България именно заради успешната терапия, която получавам тук и която е идеалната профилактика и защита на здравето", категорична е Теофана фон Заксен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве