Принцеса Лияна се събуди след дълъг сън

Отново на сцена след голяма пауза

Новата й песен е с послание срещу домашното насилие

Певицата призна, че се е разделила с бизнесмена Цветан Петков

След дълга пауза фолк певицата Лияна се завърна на музикалната сцена с ново парче. То носи заглавието “Принцеса” и е насочено срещу домашното насилие и привидно лъскавия живот на красивите жени, които търпят и изневери и удари.

“Това е една песен за фалшивите принцеси. Аз имам дъщеря тийнейджър и знам на какви момичета се възхищават младите, на кого искат да приличат. Често обаче, ако знаят какво седи зад хубавите снимки и скъпите дрехи, не биха искали да бъдат като тях”, коментира певицата.

Само за три дни песента се нареди в най-слушаните, а феновете й я засипаха с хвалебствени коментари.

В клипа Лияна се показва в синини и кръв, които й нанася “любимият й”, с когото иначе са идеална двойка, но само за пред хората. На премиерата на видеоклипа хубавицата за първи път призна, че се е разделила с бизнесмена Цветан Петков, въпреки упоритите слухове, че подготвят сватба.

“Сама съм и съм си самодостатъчна. Имам дете и това е най-хубавата и чиста любов. Нито имам намерение, нито желание да споделям живота си с когото и да било”, разказа тя.

Изпълнителката на “Лошите момичета” е известна освен с музикалната си кариера и с драматичните си любовни връзки, достойни за турски сериал, и явно е решила да си даде почивка, коментират последователите й.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица