Приятелката на Салвини му каза сбогом със селфи в леглото

Приятелката на италианския вицепремиер Матео Салвини - Елиза Изоарди, се раздели с него като публикува в интернет селфи на двамата, направено докато те са били в леглото, предаде Ройтерс.

На снимката, качена от 35-годишната Изоарди в интернет, дамата позира будна в леглото, докато Салвини дреме на рамото й.

Под снимката дамата е написала: "Няма да ми липсва онова, което ние си дадохме взаимно, но ще ми липсва онова, което все още трябваше да си дадем един на друг. С огромно уважение към тази истинска любов, каквато беше нашата, ти казвам благодаря, Матео".

Салвини, който е и вътрешен министър и лидер на крайнодясната партия Лигата, пътувал за визита в Гана, когато станало ясно, че е изоставен от Изоарди.

Връзката на Салвини с телевизионната водеща Елиза Изоарди бе възприемана от италианците като истинска сапунена опера. За последните три години, през които двамата бяха заедно, те бяха често пъти на кориците на жълтите списания. Папараци следяха двойката по време на пътешествията им до Венеция или на плажовете на средиземноморски острови.

Разривът в отношенията на вицепремиера и телевизионната водеща беше днес сред водещите новини в италианските новинарски сайтове и телевизионни канали. Темата се нареди сред такива важни въпроси, като напрежението между Рим и Брюксел заради италианския бюджет, както и новините за бурите, отнели живота на десетки хора в Италия в последния месец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица