Приятелят на Ванга, който търси гроба на Левски, спря гладната стачка

Приятелят на Ванга, пенсионерът-миньор Павел Кипров , прекрати гладната стачка, която обяви в неделя. Така домашното му гладуване продължи четири дни.

74-годишния Павел Кипров  от симитлийското село Черниче  обяви, че ще гладува, докато държавните институции не му обърнат внимание и не се вслушат в думите му, че знае къде е погребан Васил Левски.

Тайната му била споделена от пророчицата Ванга, твърди миньорът. Той заяви,че докато не се срещне с премиера Борисов ще гладува, дори и ще умре.

„Прекратих гладната стачка вчера, тъй като получих подкрепа от Инициативен комитет, съставен от видни жители на община Симитли. Те вече изпратиха нашето искане до областния управител на Благоевград – Бисер Михайлов. То е да проведа среща на четири очи с премиера Бойко Борисов”, каза Кипров.

"Боря се за една кауза, но през цялото време ДАНС пречи да се разкрие гробът на Левски. Големият въпрос е: Какъв интерес имат да го правят?   Убеден съм, че гробът на Левски е там, където ми каза пророчицата Ванга преди 25 години –  в църквата "Св. Никола" в София, до митрополията. Намира се до олтара, в дясната част. Над гроба има прозорче и е зад иконата на Свети Йоан Кръстител”, това твърди от 16 години миньора и все търси гроба на Левски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони