Проверяват сигнал за похитена 19-годишна

Жена обявила дъщеря си за отвлечена, момичето твърдяло, че не е вярно

19-годишна е била обявена за общодържавно издирване, след като майка й и брат й подали сигнал, че е отвлечена, а се оказало, че момичето само се качило в кола на мъже, в чиито дом живеело от година.

Какво е истината и кой лъже ще установят полицаите от Районното управление в Кубрат, Разградско, които били сигнализирани в събота следобед за отвличането. Тогава 42-годишната Г.М. и синът й М.Б. (25 г.) от Тутракан лично заявили в управлението, че 19-годишната била отвлечена с кола от непознати лица в село Задруга. Била задейства системата за издирване на общодържавно ниво. Полицаите от Кубрат съвместно с колегите си от Русе открили момичето в село Тетово, Русенско. Нямало данни то е да тормозено физически или психически. Момичето било отведено в управлението в Кубрат заедно с Т.К. (24 г.) и М.М ( 49 г.).

Пред полицаите обявената за издирване твърдяла, че сама и доброволно се е качила в колата, тъй като от една година живеела в дома на доведените с нея мъже, които се предполагало, че са баща и син, а тя снаха. Кой какъв е в цялата история и дали полицията не е използвана в семейни войни ще уточнява проверката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право