Продават къщата на „Семейство Сопрано”

Известната фамилна къща на мафиотския бос от "Семейство Сопрано" Тони Сопрано, с участието на покойния актьор Джеймс Гандолфини, е пусната на пазара за първи път откакто този хитов сериал е излъчен. Собствениците на имота, разположен в Ню Джърси, Пати и Виктор Речи, искат за нея 3,4 милиона долара. Семейство Речи са собственици на дома от 32 години, но днес вече порасналият им син отдавна живее на друго място и те не се нуждаят от толкова пространство.

От друга страна, на уебсайта Zillow, който се занимава с оценката на недвижими имоти, се казва, че къщата струва 1,53 млн. долара. Въпреки това, собствениците искат да го продадат на цената, която са си поставили, тъй като смятат, че популярността на сериала ще увеличи търсенето.Освен тази сума желаещите да се сдобият с шикозния дом трябва да заделят още по 34 000 долара годишно като имотни такси.

А самата къща е с площ от 5600 кв.м. Разполага с четири спални и четири бани, гараж за общо четири автомобила и огромна градина. Към нея има още една пристройка, която се използва като къща за гости, а парцелът на малкото имение е с площ 6 дка.

Според "Ню Йорк таймс" в тази къща са записани между 30 и 50 сцени от сериала, включително пилотните епизоди, излъчени преди 20 години. Заради популярността на поредицата, жилището се превърна в неофициална туристическа атракция, която привлича десетки любопитни фенове на „Семейство Сопрано”.

Домовете в същия квартал се продават за около 2 млн. долара и то само заради близостта си до къщата на мафиотското семейство.

Белия кадилак, който актьорът Джеймс Гандолфини шофира в сериала също беше продаден на търг преди 3 години. Автомобилът „Кадилак Ескалейд ESV”, модел 2003 г., участва в последните три сезона на сериала, в който Гандолфини изпълнява ролята на мафиота Тони Сопрано. Джеймс Гандолфини почина през 2013 г.

Във вътрешността на автомобила имаше два автографа на Гандолфини - единият е върху вътрешната страна на слънцезащитната козирка на шофьора, а другият - върху таблото над жабката.

„Семейство Сопрано“ стартира през 1999 г. по НВО и се излъчва до 2007 г., като за този период печели 21 награди „Еми“ и 5 награди „Златен глобус“. Главните роли се изпълняват от актьорите Джеймс Гандолфини, Лорейн Брако, Иди Фалко, Майкъл Империоли и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл