Прокисналият потенциал на естрадата ни

С провиснало жарсе шоу не става…

Не за такива гледки иска да плаща почитаемият зрител

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим…

Има един лаф, че „със стари к…ви нов бардак не става”. Това важи много за естрадата ни. За ондулираните спомени, съчувствените очаквания и пълното отсъствие на старание. Добивам тези впечатления все повече и повече, когато попадам в общи програми с опърпаните знаменосци - някогашните звезди, днес пародийни, клети, лишени от ентусиазъм субекти. И най-вече това става още по-очевидно на фона на кокетни, лъчезарни нови изпълнители, чиито лица изразяват новото „добро утро” на развлекателния бизнес.

Гледам повечето от певиците на „онова време”, които все още се опитват да са конкурентноспособни на сегашните, не се отказват от провисналите си жарсени блузи, потниците на едри черно-бели ленти, впити дънки, чиято талия почти стига до гърлото им. Тоест - всичко това, което те кара да си спомняш чакането на опашки пред показните магазини, реденето на опашка за капачки, вземането на тенекия сирене „по втория начин”.

А мисля си, ако телевизионният потребител и потребителят на шоу въобще иска да гледа тетки и вуйчовци, то трябва му само да се огледа наоколо, да иде до мегдана, да надникне над дувара. Там дебели, неподържани, старомодни колкото щеш. Някогашните кокетки на естрадата, доживели и до днес, все още обслужват навика си да ходят на шивачки с кройка от Бурда, да си купуват тревира от 3.50 лева метъра и носят ластични клинове на бедра, подути като обикновена вафла, потопена в мляко. Не за такива гледки иска да плаща почитаемият зрител, колкото и да му се иска да се върне във времето на златните хитове.

„Златните момичета и момчета” на естрадата ни са потънали в битовизми, носят пазарски чанти, избират главите кромид да са по-червени, прасковите – по-зрели, гледат намаленията на етикетите, а вечер опитват да блестят по начин, по който е минавало на партитата на ДКМС или след партийните конгреси. И тези паралели не са, за да се изтъкне временният блясък на хип-хопърките или чалгаджийките. Аз по-скоро им давам иширет какво не трябва да се случи с тях когато стигнат пенсионна възраст. Защото пенсията, за която толкова естрададжиите дуднат, е всъщност не необходимост, а черта на характера, начин на мислене, духовно сломяване, което ги превръща в старци, преди природата да е пожелала това.

 

Fashion Idol

Асдис Ран

Исландският топ модел Асдис Ран отпразнува кръгла годишнина в България. Добре де, 40 годишнина! Футболната съпруга бе облечена в стилна черна рокля, подходяща за часа и мястото. Като в малка килия, състояща се от добре преплетени върви, се съхраняваха съблазни, харесани от присъстващите джентълмени. Асдис показа повече, отколкото прикри, а в косите и празнуваше цялата фризьорска гилдия, постарала се за прическата.

Бизнесдамата Таня Китик – специален гост на юбилея, грееше в червена рокля, а златното шампанско, което подари, бързо премина в състояние, можещо да се забележи в погледа и походката на всички по-късно. Като провъзгласявам двете дами за модните идоли на седмицата, си наливам и аз.

 

 

Смяна на посоката

Посланик Андонов - в Индонезия!

Посланик Петър Андонов връчи акредитивните си писма на Н.Пр.Джоко Уидодо, президент на Република Индонезия, на церемония в президентския дворец Istana Merdeka в Джакарта заедно с още 11 свои колеги. Андонов има кратък разговор с президента Уидодо и министъра на външните работи г-жа Рътно Марсуди, с което встъпи официално в длъжността си посланик на България в Индонезия.

Няколко месеца по-рано Негово Превъзходителство си тръгна като наш посланик в Южна Кореа, след изтичане на мандатите му. За краткото време в България, Андонов успя да се види с приятели, както и да посети десетки концерти, бизнес и светски събития. В месеците между двата мандата, Андонов посети „местата на бойната слава”, като концерти, музикални сцени, приятели.

 

Златният глас на Армения

Стораро поздрави Артур за ЧРД и операция

Златният глас на Армения Артур Надосян ще се сбогува с наднорменото тегло. Артур си подари операция малко преди рождения си ден, който почти бе отпразнуван на операционната маса. Той се съгласи да бъде заснет всеки етап от лечението и по този начин да помогне на повече хора в България да се информират относно етапите и резултатите от лечението.

Надосян избира Mini Gastric Bypass, който e най-новият метод в медицината, практикуван сравнително от скоро. С него променят пътят на храната и обемът на стомаха се намалява до минимум. Така човек започва да приема съвсем малки количества храна и по този начин съвсем здравословно започва да сваля излишните килограми, без да усеща крещящ глад. Сред първите честитили рождения му ден и новата стъпка в живота е звездата Тони Стораро, с когото Надосян работи по редица проекти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл