Прокуратурата обяви кой е застреляният бизнесмен в Пловдив

Жертвата е от Дупница

43-годишен мъж, родом от Дупница, е убитият тази сутрин в парк “Лаута” в Пловдив . Това съобщи заместник-окръжният прокурор от Пловдив Галин Гаврилов.

За мъжа се знае, че по настоящем е живеел в Пловдив и се е занимавал с дребен бизнес – бил е собственик на соларно студио. Убийството е станало между 8.30 и 9.00 часа, докато 43-годишният мъж е разхождал кучето си. Самият той живее в района на парка. Случайни минувачи са открили трупа. Все още не могат да бъдат посочени обстоятелствата и причините за убийството. Мъжът не е криминално проявен.

Кметът на район „Тракия“, където се намира парка, Костадин Димитров обясни, че в района има 22 камери за видеонаблюдение, но те са разположени по централните алеи, а убийството е станало в една от пресечките към тях. Въпреки това днес разследващите ще прегледат камерите.

Костадин Димитров каза още, че целият парк е осветен и, че е най-добре охраняваният от общинска полиция, тъй като в него се разхождат много майки с деца и възрастни хора. В момента на място все още има разследващи, които извършват огледи. Районът е отцепен.

Застреляният бизнесмен е Данаил Божилов, информира Plovdiv24.bg

Предприети са активни оперативни и издирвателни действия по изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право