Проститутките избягаха от Слънчев бряг

Проститутките в Слънчев бряг изчезнаха. За това свидетелстват жители на комплекса. Тази година те буквално се назландисвали да се появят, тъй като пазарът за тях бил свит максимално, а и студеното време и проливни дъждове създавали пречки за свободна любов по плажа и из храстите.

Действително, до момента няма нито един случай на обран чужденец от жрици на любовта, казаха от полицията.

Както "Труд" вече писа, професията западна, след като жриците масово се изнесоха за Германия, подобно на останалите кадри в туризма.

Този сезон може да има криза и с проститутките. Плейбой баровете още не са отворили врати. Ако има момичета, предлагащи платена любов, то те са на околовръстния път, край курорта, казаха запознати.

Това лято се очертавал късен сезон за проститутките. Ако дойдат, това ще е от средата на юли и август. Момичетата и сутеньорите им замисляли проста схема за лов на клиенти, загърбвайки досегашните мъки: да си слагат сини лещи за интилегентен външен вид или да купуват водка, с която да примамват къркачите, като "две в едно". Или пък да учат чужди езици.

Сега са решили да стоят открито по алеите и както е в цивилизования свят, да чакат желаещи сексуални услуги мъже. Поръчано им било в поведението им да прозира и лек свян, като примамка за трезви туристи. С една дума залагат на свян и младост. С пияните са решили да се занимават по- рядко, защото в курорта се чака много полиция и не искат да се замесват в неприятности.

Не е ясно все още дали това лято ще се появи и прословутия "публичен дом на колела", в който всеки може да се качи, ако пожелае някоя от момите вътре.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България